Fakturering

Safe Accounting gir en fullverdig fakturering servicepakke til sine kunder. Vi gjør behandling av både pågående og ut pågående fakturaer. Avhengig av arten av kundens leverandør og landet sikre at vi fakturaen gyldigheten og sin rett behandling. Omsetningsavgift og tjenester merverdiavgift sikres / kontrollert for å være godt avsatt for å gi maksimal nytte for våre kunder. Vi kjører en formell kontrollerende prosess i hvert finansiell rapportering sikt hvor alle faktura bestillinger er undersøkt gjennom programvare, avstemminger, regnskapsrapporter og alle nødvendige dokumenter.

Alle åpne bøkene er sikret å identifisere og tett med sine respektive dokumenter. For i pågående fakturaer vi introdusere dem i vårt system med fullstendig nøyaktighet av merverdiavgift / moms behandling som er betalt av våre kunder for deres virksomhet og gjøre riktig behandling av disse skattene, mens rapportering til skattemyndighetene på vegne av våre kunder.

For utgående fakturaer, avhengig av forespørsel fra våre kunder, kan vi sende ut pågående fakturaer til sine leverandører med vanlig post eller per e-post. Noen fakturaer er ikke lenger papirbasert , men snarere som overføres elektronisk over internett. Det er fortsatt vanlig for elektronisk remittering eller fakturering som skal skrives ut for å opprettholde papirjournalen i vårt system. Klient fakturaer kan spores når som helst med en enkel kontakt via e-post eller telefonsamtale og informasjon eller hele dokumentet kan fås i denne prosessen.