Årsslutt inntak

Norske lover om regnskap og skatt krever åretslutt rapportering en gang per år fra alle forretningsenheter i landet. Alle forretningstransaksjoner og uttalelsene er påkrevd å presentere et økonomisk bilde av virksomheten til statlige myndigheter.

Vårt firma tilbyr årsskiftet rapporteringstjeneste for alle våre kunder der den finansielle rapporteringen til staten er gjort på grunnlag av posten fra 1. januar til 31 desember hvert år. Fristen for disse rapportering er normalt 31 mai hvert år. Det er her vi har fullført alle de nødvendige regnskapspostene til våre kunder for året og skape økonomiske rapporter.

Vi avstemme våre kunders bankkontoer, kontanter, arbeidsgiver og arbeidstaker skatt, lønn, merverdiavgift / moms og gjøre en aksje ta for å sikre regnskaps er riktig før du lukker perioden. Vi gjør også noen slutten av året justeringer som kan være nødvendig, for eksempel avskrivninger eller eventuelle skattemessige justeringer. Vårt styre prosedyre sikre riktig kvalitet på våre kunder årsskiftet rapportering som eliminerer sjansene for noen form for uhell oppføringer fra andre. Vårt firma kan ringe på alle typer extensions og forsinkelse i rapporteringen på kundens samtykke fra regjeringen og skattemyndigheter.